Software oplossingen

Tijd optimisatie.

Wij willen u tijd helpen besparen bij het opzoeken, archiveren en bewerken van uw documenten, ongeacht of die documenten op papier of digitaal bij u toekomen. Onze opdracht bestaat erin een performante en uniforme documentstroom uit te rollen. Die documentstroom beperkt het aantal manuele handelingen en dat levert resultaat op!

Optimaal rendement.

Vanuit onze informaticacompetenties kunnen wij links creëren die voordien onbestaand waren tussen uw IT-tools en uw printers, zoals een directe link naar de producten van Microsoft, integratie van de Active Directory, beheer van drivers via het netwerk, aanmaak van VM’s, en nog veel meer.

Stroomlijnen het beheer van uw printers.

Dankzij de invoering van alle gewenste printingregels: quota toegekend per persoon, beperking van de printkleuren, veiligheids- en vertrouwelijkheidsregels, beperking van verspilling, enz. Wij integreren de regels die u vooropstelt.

Een volledige en betrouwbare documentzoekmachine.

Alsof u in uw bedrijf beschikt over een eigen “Google”! Een paar zoekwoorden en in luttele seconden stelt het systeem u alle hiermee gelinkte elementen in uw infrastructuur voor. Een must-have!

Laat hier uw e-mailadres achter. We contacteren u zo snel mogelijk terug!

    Groupe Connectis

    Hardware- en softwareoplossingen voor printing en documentbeheer.

    Al meer dan 15 jaar specialist in globaal informaticabeheer: netwerken, beveiliging, infrastructuur, mailsystemen, enz.

    Specialist in alle soorten internetverbindingen en performante VoIP-oplossingen.